ұнның макарондық қасиеттері - ұн өнімдері > 자유게시판

본문 바로가기
사이트 내 전체검색

자유게시판

ұнның макарондық қасиеттері - ұн өнімдері

페이지 정보

profile_image
작성자 Kristian Kohn
댓글 0건 조회 16회 작성일 24-09-09 13:04

본문

 
 
 
 
 
 
th?q=ұнның+макарондық+қасиеттері+ұн+өнімдері
 
 
ұнның макарондық қасиеттері - ұн өнімдері [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ұн типтері: нан пісіруге арналған, макарондық, тұтынуға дайын. Нан құндылығы – адам организіміне қажетті тағамдық заттардың құндылығымен анықталады. Ұнның макарондық қабілеті ондағы желімшенің, янтарь сары түс беретін каротиноидтардың, т.б. күңгірт түс беретін эндосперм- ге жатпайтын заттардың. Күрделі ұн тартуларға: бидай мен қарабидайдан наубайханалық сұрыпты ұн тартулар және қатты бидайдан макарондық ұн тартулар жатады. базистік көрсеткіштер. Ұнның макарондық қасиеттері. Макарон өндірісінде желімшенің алатын рөлі. ТПРП-309К. Орындаған: Төленова Қ. Қабылдаған: Ербулекова М. Жұмсақ және қатты бидай дәндерін олардың сыртқы түсі, формасы, шынылығы және т.б белгілері арқылы ажыратады.Ұнның макарондық қасиеттері сапасы жоғары макарон өнімдерін алу үшін, ұнның. Ұнның ірілігі: ірі қиыршықтардікі 3%, ұсағы -12%, қиршықтардың саны 85%-тен кем болмау керек; МЕМСТ стандартына сәйкес, жұмсақ ұн бидайдан. Xviii ғ. Италияда, Францияда макарон өнімдері өндірісте механикалық престерімен шығарыла бастады. Макарондық қамырдың рецептурасы ұнның сортына және қоспаның түрлеріне байланысты. 1.7. Макарон ұнының қасиеттері. Макорон сапасына ұн сапасының әсері. Ұнның макарондық қасиеттері, одан жоғары сортты макарон өнімдерін алу мүмкіндіктерін төрт негізгі көрсеткіштермен анықталады, дәлірек айтсақ. МЕМСТ стандартына сәйкес, жұмсақ ұн бидайдан тартылған ұнның сулы сағызының мөлшері 28%, ұнның ірілігі 3-50%. Ұнныңбарлықтүрлері мен сорттарының ылғалд5% аспай, сағыз жақсы. Макорон сапасына ұн сапасының әсері. Ұнның макарондық қасиеттері, одан жоғары сортты макарон өнімдерін алу мүмкіндіктерін төрт негізгі көрсеткіштермен анықталады, дәлірек айтсақ. Ұнның макарондық қасиеттері Макарон өнімдері жоғарғы және бірінші сорт бидай ұнынан жасалады. Макарондық ұнды қатты бидайдан (дурум), шыны жұмсақбидайдан және катардағы жай жұмсақбидайдан тартуға болады. Күрделі ұн тартуларға: бидай мен қарабидайдан наубайханалық сұрыпты ұн тартулар және қатты бидайдан макарондық ұн тартулар жатады. базистік көрсеткіштер. Ұн: нан, кондитерлік, кеспе өнімдерін, т.б. дайындау үшін пайдаланылады. Ұнның химиялық құрамы, тағамдық және технологиялық сапасы дәннің түріне, ұнтақталу дәрежесіне, т.б. байланысты. 2.





жұлдыз туралы мәлімет, аспан әлемі туралы мәлімет қос шалқар әңгімесі оқу, автобиографиялық әңгіме оқу продажа авто в караганде в рассрочку, мазда в караганде в рассрочку шахада перед смертью, шахада перед смертью хадис менің отбасымдағы соғыс жаңғырығы эссе, ж.аймауытов шыгармалары соғыс, жеңіс туралы эссе
жазық айналардың қолданылуы эссе
cellio whitening sun cream отзывы
дүниетану 3 сынып электронды оқулық атамұра
дайын үй жұмыстары 8 сынып ағылшын
советское шампанское цена алматы

.
==============================================================

~~~~~ биотехнологияның негізгі даму кезеңдері ~~~~~

==============================================================
.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

회원로그인

회원가입

사이트 정보

회사명 : 회사명 / 대표 : 대표자명
주소 : OO도 OO시 OO구 OO동 123-45
사업자 등록번호 : 123-45-67890
전화 : 02-123-4567 팩스 : 02-123-4568
통신판매업신고번호 : 제 OO구 - 123호
개인정보관리책임자 : 정보책임자명

접속자집계

오늘
5,245
어제
7,562
최대
8,359
전체
664,530
Copyright © 소유하신 도메인. All rights reserved.