ұнның макарондық қасиеттері - ұн өнімдері
페이지 정보
본문
ұнның макарондық қасиеттері - ұн өнімдері [Подробнее...]
Ұн типтері: нан пісіруге арналған, макарондық, тұтынуға дайын. Нан құндылығы – адам организіміне қажетті тағамдық заттардың құндылығымен анықталады. Ұнның макарондық қабілеті ондағы желімшенің, янтарь сары түс беретін каротиноидтардың, т.б. күңгірт түс беретін эндосперм- ге жатпайтын заттардың. Күрделі ұн тартуларға: бидай мен қарабидайдан наубайханалық сұрыпты ұн тартулар және қатты бидайдан макарондық ұн тартулар жатады. базистік көрсеткіштер. Ұнның макарондық қасиеттері. Макарон өндірісінде желімшенің алатын рөлі. ТПРП-309К. Орындаған: Төленова Қ. Қабылдаған: Ербулекова М. Жұмсақ және қатты бидай дәндерін олардың сыртқы түсі, формасы, шынылығы және т.б белгілері арқылы ажыратады.Ұнның макарондық қасиеттері сапасы жоғары макарон өнімдерін алу үшін, ұнның. Ұнның ірілігі: ірі қиыршықтардікі 3%, ұсағы -12%, қиршықтардың саны 85%-тен кем болмау керек; МЕМСТ стандартына сәйкес, жұмсақ ұн бидайдан. Xviii ғ. Италияда, Францияда макарон өнімдері өндірісте механикалық престерімен шығарыла бастады. Макарондық қамырдың рецептурасы ұнның сортына және қоспаның түрлеріне байланысты. 1.7. Макарон ұнының қасиеттері. Макорон сапасына ұн сапасының әсері. Ұнның макарондық қасиеттері, одан жоғары сортты макарон өнімдерін алу мүмкіндіктерін төрт негізгі көрсеткіштермен анықталады, дәлірек айтсақ. МЕМСТ стандартына сәйкес, жұмсақ ұн бидайдан тартылған ұнның сулы сағызының мөлшері 28%, ұнның ірілігі 3-50%. Ұнныңбарлықтүрлері мен сорттарының ылғалд5% аспай, сағыз жақсы. Макорон сапасына ұн сапасының әсері. Ұнның макарондық қасиеттері, одан жоғары сортты макарон өнімдерін алу мүмкіндіктерін төрт негізгі көрсеткіштермен анықталады, дәлірек айтсақ. Ұнның макарондық қасиеттері Макарон өнімдері жоғарғы және бірінші сорт бидай ұнынан жасалады. Макарондық ұнды қатты бидайдан (дурум), шыны жұмсақбидайдан және катардағы жай жұмсақбидайдан тартуға болады. Күрделі ұн тартуларға: бидай мен қарабидайдан наубайханалық сұрыпты ұн тартулар және қатты бидайдан макарондық ұн тартулар жатады. базистік көрсеткіштер. Ұн: нан, кондитерлік, кеспе өнімдерін, т.б. дайындау үшін пайдаланылады. Ұнның химиялық құрамы, тағамдық және технологиялық сапасы дәннің түріне, ұнтақталу дәрежесіне, т.б. байланысты. 2.
жұлдыз туралы мәлімет, аспан әлемі туралы мәлімет қос шалқар әңгімесі оқу, автобиографиялық әңгіме оқу продажа авто в караганде в рассрочку, мазда в караганде в рассрочку шахада перед смертью, шахада перед смертью хадис менің отбасымдағы соғыс жаңғырығы эссе, ж.аймауытов шыгармалары соғыс, жеңіс туралы эссе
жазық айналардың қолданылуы эссе
cellio whitening sun cream отзывы
дүниетану 3 сынып электронды оқулық атамұра
дайын үй жұмыстары 8 сынып ағылшын
советское шампанское цена алматы
.
==============================================================
~~~~~ биотехнологияның негізгі даму кезеңдері ~~~~~
==============================================================
.
- 이전글менің отаным қазақстан диктант 4 сынып - отан туралы эссе 4 сынып әдебиет 24.09.09
- 다음글жау тылындағы бала тапсырма - жау тылындағы бала идеясы 24.09.09
댓글목록
등록된 댓글이 없습니다.